Kenteken checkenVraag nu je motor dagwaarde op!

Motor huren? Gemakkelijk en leuk om te doen!

Motor huren lastig helemaal niet! Je hebt de lusten en niet de lasten van een motor.

Heb je wel een motorrijbewijs maar niet zelf een motor? Denk er dan eens aan om een motor te huren. Zo kun je ook eens wat proberen voordat je mogelijk een motor koopt. Het huren van een motor is makkelijk te regelen en heeft veel voordelen.

  • Je huurt de motor voor een bepaalde periode
  • Je hebt geen onderhoud aan de motor
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over het stallen
  • Bevalt deze motor niet? Dan huur je de volgende keer een andere
  • Je doet ervaring op met meerdere motoren
  • Alleen rijden met mooi weer? Geen punt huur een motor
  • Geen zorgen over de dagwaarde van je motor

Zo zie je dat je met het huren van een motor nogal wat voordelen hebt. Je hebt eigenlijk alle gemakken. Zoals we al eerder hebben vermeld op de website is het kennen van de dagwaarde van je motor vaak erg belangrijk. Als je een motor huurt hoef je, motor huren en toerenje ook geen zorgen te maken over de motor dagwaarde. De verhuurder dient deze te weten, jij gaat alleen een stukje toeren en levert daarna de motor weer in. Natuurlijk betaal je wel de huur, de verzekering en de brandstof voor de motor. Die kosten zou je ook deels hebben als je een motor koopt. Wil je eens verschillende typen (snelle racer, chopper, off-rod, etc.) uitproberen dan kan huren een prima optie zijn. Je kunt bij diverse motor verhuurders zelfs een kadobon kopen. Leuk om iemand te verassen en hem een motor kadobon te geven.

Motor huren? Waar kan dat dan?

Je kunt naar een lokale verhuurder gaan om een motor te huren, maar ook op internet kun je al een motor huren. Je bepaald zelf waar je de motor oppikt. Zo kun je naar een bepaald gebied afreizen in Nederland, bijvoorbeeld met de trein, en dan lokaal een motor oppikken. Maak de mooiste tochtjes door Nederland op plekjes die je anders niet gauw zou ontdekken. Online een motor reserveren? Dat kan bijvoorbeeld op de volgende websites:

Maak het jezelf makkelijk door online je motor vast te reserveren zo beschik je gegarandeerd over de motor van je keuze. Let er bij het reserveren wel even op of er aanvullende eisen aan de huurder worden gesteld. Dit voorkomt teleurstelling op de dag van je toertocht. Een motor huren, leuk, makkelijk en voordelig!