Kenteken checkenVraag nu je motor dagwaarde op!

Motor kopen? Op internet is veel te vinden over de motor van je dromen.

Motor kopen? Je hebt de knoop doorgehakt? Kijk dan goed rond op internet.

Je hebt je motorrijbewijs gehaald en je wil nu zo snel mogelijk een motor kopen. Of je bent toe aan wat anders en kijkt rustig rond naar een andere motor. Het internet biedt jou genoeg mogelijkheden om eens goed rond te kijken in het motor aanbod. Zowel nieuwe motoren als occasion motoren worden op internet aangeboden. Hoe kun je, je nu het beste verdiepen in het grote aanbod van motoren? Een tip zou zijn om goed voor jezelf duidelijk te hebben welk type motor je wil gaan rijden. Door vast te houden aan een bepaald type (wegracer, off-road motor, chopper, Harley Davidson, easy rider, etc.) maak je de keuze al minder groot en kun je gericht zoeken naar het type motor van je keuze. We hebben hier onder nog enkele tips geplaatst die je kunnen helpen je zoektocht te optimaliseren.

  • Weet welk type motor je wil
  • Noteer voor jezelf de uitvoering van het type motor dat je gekozen hebt
  • Noteer voor jezelf het bouwjaar wat je voorkeur heeft
  • Noteer voor jezelf het aantal kilometers wat er gereden mag zijn bij een occasion
  • Bepaal voor jezelf je budget en schrijf dit op
  • Zoek binnen de grenzen van je budget
  • Bepaal de kleur van je motor
  • koop je particulier of bij een dealer?

Met dit lijstje kun je de zoekopdrachten op het internet al dratisch verkleinen. Let wel er zijn zoveel, met name, occasion motoren dat je best eens door het bos de bomen niet meer ziet. Mocht je bepaald hebben voor jezelf welke motor je zou willen rijden, dan weet je nog niet of de motor bij je past. Wat kun je dan nog doen om te ontdekken of dit type motor wel geschikt voor je is en bij je past? Je kunt natuurlijk een proefrit maken voor de koop. Let er dan wel op dat dit voor jou als koper enige druk met zich meebrengt, waarom? Omdat je de rit niet te lang wil maken en rustig aan wil rijden. Dat kan ook anders, je zou een motor voor een dagje of een weekend kunnen huren. Het huren van een motor is ook makkelijk via internet te regelen. Wij hebben er al een pagina over geschreven, je zou op onze motor huren pagina kunnen kijken om te zien of de motor van je keuze te huur is. Zo kom je er nog beter achter of de motor wel bij je past, kun je lekker toeren en bepalen of de keuze wel de juiste is. Zo investeer je wel wat tijd en energie in de keuze van je motor, maar kun je wel een afgewogen keuze maken.

Genoeg inspiratie om een motor te kopen? Kijk dan goed rond, wij weten waar je terecht kan!

Het internet is groot, heel groot. Zo ook de markt waar je occasion motoren kunt vinden. Je hoeft lang niet altijd een nieuwe motor te kopen om met veel plezier rond te toeren. Waar ga je beginnen met je zoektocht? Op die vraag proberen wij antwoord te geven via onderstaand overzicht met mogelijkheden voor occasion motoren. Heb je zelf nog een tip waar je rond kunt kijken op internet en hebben wij deze nog niet vermeld op onze website? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina wij plaatsen dan de website in ons overzicht.

Via bovenstaande websites vind je een groot aanbod aan occasion motoren. Ga uiteraard niet over 1 nacht ijs en overdenk je aankoop goed. Let er op dat je weet wat de geschiedenis is van de motor, vraag hier naar bij de verkoper. Weet je het kenteken van je motor? Bekijk dan de motor gegevens online. Vul bovenaan deze pagina je kenteken in en je ontvangt direct de geschiedenis van de motor inclusief de huidige waarde. Zo sta jij niet voor verassingen!