Kenteken checkenVraag nu je motor dagwaarde op!

Motorreizen steeds populairder, trek er op uit met je motor, ultieme vrijheid.

Op vakantie gaan met je motor is voor steeds meer mensen erg interessant.

Het maken van een motorreis is voor veel motorliefhebbers de kroon op hun jaar. Tegenwoordig zijn motorreizen dan ook ontzettend populair. Wanneer het kwik stijgt, verschijnen de mooiste motoren weer op de weg. Veel mensen zien dat als een uitgelezen mogelijkheid om er weer heerlijk op uit te trekken met de motor, voor een buitenlandse of binnenlandse motorvakantie. Motorreizen worden tegenwoordig ook in georganiseerde vorm aangeboden, waardoor er gezellig met een grote groep motorliefhebbers op uit wordt getrokken. Wil je er alleen op afbeelding grand canyon amerikauit trekken en alleen een route ontvangen die georganiseerd is? Dan zijn deze organisatoren ook de aangewezen plek om te starten. Zo kun je samen met je vrienden er met de motor op uit trekken bijvoorbeeld. Lekker een weekendje toeren door Europa of in een aantal dagen Europa doorkruisen.


Als het gaat om georganiseerde motorreizen, worden vaak de mooiste routes uitgestippeld, die je over kleine binnenlandse weggetjes naar de mooiste bestemming brengen. In de meeste gevallen worden snelwegen vermeden, omdat dit niet het pure gevoel van een motorreis met zich meebrengen. Motorreizen in Nederland zijn ook erg in trek. Er wordt wel eens vergeten wat voor mooie plekjes ons eigen land kent. Toch zijn buitenlandse motorreizen het meest populair. Hou je van een avontuurlijke motorreis, dan zijn verre landen als Australië, Amerika of bijvoorbeeld Nepal ontzettend geschikt. Je vindt hier de meest prachtige en adembenemende landschappen voor een motorreis om nooit te vergeten. Ben je in het bezig van een motorrijbewijs, maar heb je geen motor? Geen probleem! De meeste motorreis aanbieders geven je ook de mogelijkheid om een motor te huren. Het verkennen van nieuwe gebieden, rijden langs kustwegen of door bosgebieden, het kan allemaal. Of je nu voor een korte of langere periode vakantie gaat vieren, met de motor kom je op plekken waar je anders niet, of heel moeilijk kunt komen.

Verken Europa, Amerika, Azië, Afrika, Canada, Amerika of elk ander continent van je keuze. Uiteraard kun je zelf je motorreis samenstellen en uitstippelen. Echter zijn er gebieden op de wereld waar je beter niet alleen of ongeorganiseerd rond kunt trekken. Aangeraden wordt dan ook om georganiseerd je motorreis te boeken. En net als met zoveel zaken kun je, je hier prima online op voorbereiden. Het is, net als met reguliere vakanties, mogelijk om online je motorreis te boeken. Waar? Wij laten je graag zie waar jij de motorreis van je dromen zou kunnen boeken in onderstaand overzicht.

Overzicht van websites die je kunnen helpen bij het boeken van je motorreis.

Er zijn diverse motor websites waar je een motorreis kan boeken. Wij hebben een aantal van deze websites voor je op een rijtje gezet. Zo kun je, je in alle rust voorbreiden op een eventuele reis die je zou willen gaan maken.

Horizon motorreizen - organiseert op een professionele wijze motorreizen voor iedereen.

Voor iedereen die een geldig motorrijbewijs heeft en in het bezit is van een eigen motor is welkom bij Horizon motorreizen. Met meer dan 20 jaren ervaring zit je bij deze organisatie goed qua ervaring. De slogan die gehanteerd wordt is dan ook "jouw wens kent bij ons geen grens". In het programma zitten vooral Europese landen zoals Noorwegen, Frankrijk en Duitsland. Meer informatie vind je op de website van Horizon Motorreizen.

<

Travel 2 Explore - avontuurlijke motorreizen.

Sinds 1998 is Travel 2 Explore actief en richt zich vooral op avontuurlijke reizen waarbij kernbegrippen "kwaliteit" en "avontuurlijk" centraal staan. Hier vind je dan ook reizen naar continenten buiten Europa zoals: Amerika, Azië en Afrika. Wat te denken van landen als India, Vietnam, Indonesië en Ethiopië. Zoek je dus een reis met weinig standaard dan kan deze organisatie je zeker verder helpen. Kijk op de website van Travel 2 Explore voor hun totale programma en meer informatie.

Motorreis.com is de website om je motorreis te boeken, Belgische website met groot aanbod.

De website www.motorreis.com is een Belgische organisator van diverse motorreizen. Het aanbod bestaat uit reizen door Europa of ver daar buiten. Daarnaast zijn er speciale arrangementen te boeken, zoals een sportief arrangement een all-road arrangement of zelfs een reis speciaal voor motorvrouwen. Zoek je een leuk arrangement, een reis met of zonder gids dan kan deze website je wellicht verder helpen. Kijk voor meer informatie op de website van www.motorreis.com.

Back2Basics motorreizen - de website voor een enerverende motortrip.

afbeelding alpenBack2Basics motorreizen is de aanbieder voor een onvergetelijke tocht. Een toch door Nederland (Twente) of een tocht door Het Duitse Sauerland behoren tot de mogelijkheden van deze aanbieder. Daarnaast hebben zij ook reizen naar Zwiterland, Italië en Oostenrijk in het programma. Dit zijn zogenaamde gevorderden tochten waar met name de nadruk legt op het betere stuurwerk. De mooiste bergwegen en de prachtigste uitzichten zitten in deze tochten. Stel je voor toeren door de Alpen met zicht op de immense bergtoppen. Een tocht die je niet snel zal vergeten. Ook deze aanbieder geeft meer informatie op hun motorreizen website.

VTO Motor- en Autovakanties

Waarom VTO motorvakanties? Alle vakanties en reizen zijn individueel, natuurlijk verzorgen zij deze op verzoek ook voor groepen. Alle vakanties en reizen zijn te combineren, verlengen en/of in te korten. Optimale vrijheid bij het maken en boeken van de reis. Het aantal vermelde overnachtingen verblijft u in hetzelfde hotel, uitzondering zijn de gecombineerde reizen. U kunt tijdens uw reis vrijblijvend gebruik maken van de gratis bijgeleverde toertochten. Vakanties en reizen op maat worden ook op aanvraag verzorgt. Reservering- en/of administratiekosten worden niet in rekening gebracht. Voordeliger kan het dus niet. Een eerste betaling niet direct doen? Dan is dat in overleg mogelijk. Stel al uw vragen via de website van: Vrije Toering Organisatie total care.