Kenteken checkenVraag nu je motor dagwaarde op!

Motortoertocht - lekker toeren op je motor en de mooiste plekjes ontdekken.

Motortoertochten zijn goed georganiseerde tochten in Nederland of in het buitenland. Waar vind je de mooiste toertochten? Wij geven je meer informatie.

Wat is er nu mooier dan een prachtige toertocht door onbekend gebied in Nederland of in het buitenland? Er zijn al veel toertochten georganiseerd. Van 1 dag tot 2 dagen of meer toertochten richt je zo in dat het in jouw schema past. Ontdek Nederland eens vanaf de motor. Prachtig weer, lege wegen en lekker de vrijheid van je motor kan het nog beter? Jazeker maak eens een toertocht op de motor met je vriendengroep. Leuk, actief en zeer gezellig natuurlijk. Een dag of een weekend om nog lang over na te praten? Zelf geen motor maar wel een rijbewijs? Dat is natuurlijk geen punt je kunt altijd een motor huren. Lees er alles over op onze motor huren pagina. De mooiste toertochten kun je vinden in onderstaand boekje. Zo heb je altijd een overzicht bij de hand van de mooiste toertochten.

Hier onder tref je een overzicht aan van enkele motor toertocht boeken. Deze boeken kun je gebruiken als basis voor het uitstippelen van een schitterende motortocht door Nederland.

Toertochten eenvoudig vinden via internet.

Het vinden van een geschikte toertocht is redelijk eenvoudig gemaakt door het internet. Zo kun je zelf opzoek gaan naar de meest interessante toertocht voor jou en wellicht je vrienden. Waar vind je nu welke toertoch? Daar proberen wij je mee te helpen. Wij hebben een verzameling gemaakt van websites waar of meer informtatie te vinden is over toertochten of waar je een toertocht kun boeken. Eenvoudig toch? hieronder staan de toertochten met een korte toelichting over de website. Zo kun je zelf bepalen of de website een bezoek waard is.

Baarnse Motor Club - Oranjerit

logo baarnse motorclubDe Baarnse Motor Club organiseert op vrijdag 27 april 2018 voor de 39e keer de Oranjerit. Dit is een toerrit van circa 180 km. die over afwisselende toerwegen voert, door verschillende gebieden. De route is ook geschikt voor motoren met zijspan en trikes. Er wordt gestart vanuit de Kleurvogel aan de Tolweg 1 in Baarn. Starten kan vanaf 08.00 uur tot 12.00 uur. Het inschrijfgeld is 5 euro. De route is verkrijgbaar op Garmin en op papier. Voor informatie: baarnse-mc@solcon.nl of via de website: http://baarnse-mc.bleuh.net of bel naar 06-22549248 (Ruben) of 06-14426487 (Karin).

Nationale Motor Toerkalender - NMTK

logo website nationale motor toertochtkalenderDe website waar je alle toertochten (of in ieder geval een heleboel) kunt vinden in Nederland. Makkelijk weergegeven in een kalender. Het mooie is dat motorclubs zelf op deze website de tochten kunnen aanmelden. Zo vind je op deze website dus een zeer groot aanbod aan tochten. Bezoek de website van de NMTK of klik direct door naar de kalender.

Classic Bike Toers - tocht van 180 km over de Veluwe op een echte klassieker.

Specifieke toertoch over de mooiste stukken van de veluwe. Totaal een tocht van 180 kilometer door het natuurgebied. Toeren op een echte klassieke motor uit de jaren '70. Rijden in nostalgie samen met je vrienden. Minimale deelname is 3 motorrijders, maar dan krijg je ook een mooie relaxte toertocht. Kijk voor meer informatie over deze toertocht op de website van classic bike tours.

Motormaatje - samen gezellig toeren.

motormaatje logoMotormaatje.nl is meer dan alleen het vinden van een leuke motortoertocht. Je kunt er actief opzoek naar een maatje om een toertocht te maken als je niet alleen zou willen gaan. Als je, je aanmeld (gratis overigens!) kun je mede motorrijders online ontmoeten. Natuurlijk kun je, je ook direct inschrijven voor een toertocht. Mooie andere aanvulling van deze leuke website is het samenstellen van je eigen toertocht. Met de toerplanner plan je zelf je eigen toertocht. Bepaald zelf de afstand en de regio, de planner doet de rest voor jou. Wil je de tocht delen met andere leden dan kan dat ook nog. Tevens op de site een kalender met verschillende toertochten die op de planning staan. Je kunt je ook dan direct daar voor inschrijven. Kortom een leuke en actieve website waar je heel lang plezier aan kunt beleven. Wil jij motormaatje bezoeken? Klik dan op deze link om direct naar hun website te gaan.

Heb jij nog tips voor ons? Leuke toertocht gereden? Laat het ons weten.

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden om een dagtocht of een meerdaagse toertocht te regelen. Heb jij ervaring met een bepaalde toertocht die de vermelding waard is? Laat het ons dan weten via onze contact pagina. Wij informeren graag onze bezoekers met tips en tochten van onze bezoekers zelf. Heb je goede ervaringen met een organisator, of juist niet. Ook dan horen we dat graag van je. Via onze contact pagina kom je eenvoudig met ons in contact. Wij kijken uit naar jullie reactie!